The Good Wife je završila slabo i neprimjetno, ali nastavit će se kroz spin-off – serijala.com
Trenutno čitaš
The Good Wife je završila slabo i neprimjetno, ali nastavit će se kroz spin-off

The Good Wife je završila slabo i neprimjetno, ali nastavit će se kroz spin-off

CBS-ova The Good Wife i njena protagonistica Alicia Florrick (Julianna Margulies) završile su finale napravivši svojevrsni puni krug u odnosu na premijeru (od davanja do primanja šamara)… i dok bi bilo malo pretjerano reći da je finale, zajedno sa zadnjom sezonom (i predzadnjom, zapravo), bilo poput šamara, svejedno je serija propustila uzdići se iz blijede dvije sezone i malo popraviti reputaciju nekad najbolje drame s velike petorke mreža.

Alicia je postajala sve antipatičnija, poput njene glumice Margulies, koja je manje-više zaslužna što je svojednobno Emmyjem nagrađena Archie Panjabi izgurnuta iz serije; a serija i njeni autori imali su sve manje friških ideja, uglavnom reciklirajući zaplete i slučajeve. Ironično, serija koja je čitav svoj vijek svakog proljeća bila na rubu otkazivanja, završila je dvije sezone prekasno.

Ipak, CBS je samo par tjedana nakon njenog kraja najavio njen nastavak. Zasad neimenovani spin-off zakazan je za proljeće 2017. godine i činit će neobičan SF-ovsko – pravnički par na njihovom streaming servisu All Access. To je druga ekskluzivna serija za CBS-ov online servis, nakon što su naručili novi Star Trek, pod vodstvom Bryana Fullera.

Spin-off bi se trebao nastaviti godinu dana nakon događaja u finalu serije, a posudit će barem dva glavna lika iz matične serije: Diane Lockhart (Christine Baranski) i Luccu Quinn (Cush Jumbo). Nije isključeno da im se pridruži još poneki akter iz originala, te naravno niz novih likova. Osim toga, na seriji nastavljaju raditi njeni originalni autori i showrunneri, bračni par Robert i Michelle King. Temelji nove serije vjerojatno su bili građeni već u zadnjoj sezoni, kada je Diane počela stvarati pretežno žensku odvjetničku firmu, storyline koji je uglavnom ostao nedovršen visjeti u zraku i nakon finala.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861