Obnovljene Good Girls, Hanna te veterani NCIS i Blue Bloods – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljene Good Girls, Hanna te veterani NCIS i Blue Bloods

Obnovljene Good Girls, Hanna te veterani NCIS i Blue Bloods

Dvije stare i dvije novije serije su službeno dobile narudžbe za nove sezone na NBC-u, CBS-u te streaming servisu Amazon. Prve dvije su dugogodišnje uspješnice Blue Bloods i NCIS koje će iduće jeseni ući u desetu, odnosno sedamnaestu sezonu, dok će Blue Bloods time prekoračiti brojku od 200 epizoda.

Što se tiče novijih serija, prva od njih je Good Girls, komedija o tri majke razočarane svojom okolinom da se odlučuju za pljačkanje trgovine i uvaljuju u još veće probleme. U glavnim ulogama su Christina Hendricks (Mad Men), Retta (Parks and Rec) i Mae Whitman (Parenthood), a trenutna druga sezona je krenula 3. ožujka s prepolovljenim brojem gledatelja. Pretpostavljamo da će se naručena treća sezona također emitirati u midseasonu kao što je bio slučaj i dosad.

Dobro vijesti stižu i s Amazona koji je 29. ožujka izbacio osam epizoda svoje akcijske drame Hanna. Radi se o trileru i coming-of-age drami o Hanni, djevojci odgajanoj u finskoj šumi i treniranoj za plaćenog ubojicu. U originalu iz 2011. naslovnu ulogu je nosila Saoirse Ronan (Lady Bird), dok seriju preuzima mlada nepoznata Esme Creed-Miles. Adaptaciju radi jedan od scenarista originalnog filma David Farr, a Hanni će se u seriji pridružiti Mireille Enos i Joel Kinnaman, zadnji put zajedno viđeni na ekranu u američkog verziji izvrsnog The Killinga (ili barem onog dijela do jeftinog finala prve sezone). Farr će se vratiti kao izvršni producent i u drugoj sezoni koja dolazi na streaming servis iduće godine.

https://www.youtube.com/watch?v=v75RmNuZgTs

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861