CBS otkazao NCIS: New Orleans i Mom, naručio još The Neighborhooda i Bob Hearts Abishola – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS otkazao NCIS: New Orleans i Mom, naručio još The Neighborhooda i Bob Hearts Abishola

CBS otkazao NCIS: New Orleans i Mom, naručio još The Neighborhooda i Bob Hearts Abishola

Tek je sredina drugog mjeseca, a prve vijesti o budućnosti jesenskog programa su već počele pristizati. Nakon što je The CW tradicionalno obnovio cijelu svoju ponudu u siječnju, CBS je sada odlučio otkazati dva veterana te obnoviti dvije relativno mlade komedije.

The Neighborhood je ovime zaradio četvrtu sezonu jer je trenutna treća sezona druga najgledanija komedija na mreži, prateći u stopu već obnovljenog Young Sheldona. Bob Hearths Abishola se sa svojom drugom sezonom nalazi na trećem mjestu najgledanijih komedija na CBS-u što je mreži ulilo velike nade u ranu obnovu. Obje serije su trenutne sezone započele u studenom sa skraćenim brojem epizoda, a termin za iduću jesen bit će poznat u svibnju.

S tužnije strane, CBS je odlučio završiti dvije svoje dugogodišnje serije. NCIS: New Orleans je krenuo 2014. godine kao treći član NCIS franšize te je trenutno u svojoj sedmoj sezoni. CBS je odlučio kako će ova sezona biti zadnja za seriju i zakazao 155. epizodu kao finale za nedjelju 16. svibnja.

Godinu dana prije NCIS: NO krenuo je hvaljeni sitcom Mom s Allison Janney koji će također emitirati svoje finalne nastavke ovog proljeća. Trenutna osma sezona će biti najkraća dosad, a finale je već najavljeno za 6. svibnja. Dobra vijest u svemu tome je što su vijesti o otkazivanju došle prije snimanja finalnih epizoda tako da postoji mogućnost da obje serije dobiju prikladan oproštaj od mreže.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861