ABC otkazao Castle, Agent Carter i još četiri serije – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC otkazao Castle, Agent Carter i još četiri serije

ABC otkazao Castle, Agent Carter i još četiri serije

Iako nijedno otkazivanje s ABC-a nije bilo bez razloga, velike baze fanova dotičnih serija ostaju šokirane odlukom mreže da otkaže seriju bez prikladnog završetka, što je ujedno postalo i jedan od karakteristika kanala.

Vijest o otkazivanju koja je izazvala najburnije reakcije je bila ona za Marvel’s Agent Carter koja je automatski prikupila pažnju fanova zbog povezanosti s popularnim Marvel Cinematic Universom i Hayley Atwell u naslovnoj ulozi. No, iako je prva sezona solidno startala, u drugoj je serija izgubili većinu svoje publike unatoč pozitivnim utiscima kritičara te jačanjem povezanosti s filmovima predstavljajući Dark Force, materiju važnu za nadolazeći Doctor Strange film. Atwell je već našla svoj novi televizijski projekt, opet na ABC-u, u pravnoj seriji Conviction.

A druge strane, Castle je cijele sezone bio nesiguran po pitanju obnove, a odlazak Stane Katić i Tamale Jones je samo još više potvrdio glasine o mogućem otkazivanju, iako je Nathan Fillion potpisao ugovor za devetu sezonu. No, showrunneri serije su računali na ovakav ishod pa je snimljen alternativni kraj u slučaj otkazivanja tako da vjerni fanovi dobiju smisleni završetak priče o Richardu Castleu i Katherine Beckett. Bones se ranije ove godine našao u sličnoj situaciji koju je FOX rješio obnovom za dvanaestu i zadnju sezonu, za razliku od ABC-a koji ne daje takve prilike svojim serijama.

Fantasy mjuzikl Galavant je nekim čudom dobio drugu sezonu prošle godine, ali ovaj put nije preživio, kao ni country sapunica Nashville, reboot Muppeta koji nije ispunio očekivanja te nova drama The Family.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861