Obnovljeni: Downton Abbey, Hell on Wheels i Royal Pains – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni: Downton Abbey, Hell on Wheels i Royal Pains

Obnovljeni: Downton Abbey, Hell on Wheels i Royal Pains

Tradicionalno aktivnim američkim nacionalnim mrežama sa vijestima o obnovama i otkazivanjima pridružuju se kabelski kanali te Britanci. U posljednjih par dana stigle su vijesti o obnovi i otkazivanju AMC-jevog Hell on Wheels, koji će završiti nakon pete sezone; šestu sezonu dobiva ITV-jev Downton Abbey, a dodatne dvije USA Networkov Royal Pains.

Prvo, Britanci. Posljednjih sezona sve manje aktualan i spominjan Downton Abbey dobit će i šestu sezonu od osam epizoda, najavio je ITV koji će seriju opet koproducirati u suradnji sa američkom javnom televizijom PBS. Serija petu sezonu završava upravo večeras, a na Božić slijedi tradicionalni specijal.

Dalje, AMC je u jednom potezu obnovio i otkazao vestern dramu Hell on Wheels, koja dobiva 14-epizodnu i finalnu petu sezonu. Naravno, kako je to AMC, mreža će završetak rastegnuti na dvije godine po sedam epizoda, pa će serija završiti tek u ljeto 2016. godine. Identičnu taktiku izveli su i sa završecima Breaking Bada te najavljenim krajem Mad Mena.

I na kraju, USA Network je obnovio svoj veteranski procedural Royal Pains — i to za dvije dodatne sezone, sedmu i osmu. To je dva puta po dodatnih osam epizoda, koje će seriju prebaciti preko okrugle brojke od 100 epizoda.

Komentari (1)
  • HoW obnovljen za “finalnu petu sezonu”. Lapsus pred kraj. Sad završava četvrta.. I nikako mi ne sjeda to njihovo produljivanje jedne sezone na dvije godine.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861