Zlatni globusi: Fargo izgurao True Detective, prva nagrada ikad za CW – serijala.com

Nove serije odnijele glavne kategorije, Transparent proglašen najboljom komedijom, a The Affair je najbolja drama.

 1. The Serial Watcher says:

  Sve redom zasluženo! :)
  A iako mi se svidio The Affair, malo me iznenađuje njegova pobjeda među ostalim nominiranima, kao što je Good Wife, HoC, GoT i sl. Po mojem mišljenju je Good Wife trebao osvojiti i za najbolju glumicu, ali se slažem i s ovim.
  Najveća iznenađenja, naravno, Transparent i Rodriguez…

 2. MaxB says:

  Drago mi je da su prepoznali The Affair, fantastičnu seriju koja je održavala kvalitetu iz epizode u epizodu i za koju mislim da ekipa sa Serijale ima prenisko mišljenje. Drago mi je i za Fargo – ipak mi je malčice bolji od True Detectivea.

  • Krešo says:

   Hej, pa ne bih rekao da je ovo *nisko* mišljenje: https://www.serijala.com/izdvojeno/recenzija-the-affair-dva-nalicja-iste-price/
   Vjerojatno bi recenzija na kraju sezone bila nešto malo drugačija i nije mi se u potpunosti svidjelo kako se rasplelo prema kraju sezone, ali svejedno mislim da je to vrlo dobra sezona televizije.

   • MaxB says:

    Eh, taj nesretni hrvatski jezik. :) Nisam želio reći da imate nisko mišljenje o toj seriji, nego da imate niže mišljenje nego zaslužuje. A to se zapravo više nego u toj recenziji vidjelo u odabiru 30 najboljih serija – očekivao sam da bude u prvih 10, ako ne i u prvih 5, a u vašem odabiru nije bila ni u prvih 30. Al eto, svatko od nas doživljava stvari malo drugačije, cijeni druge stvari.

 3. Sarabi says:

  Meni je iznenađenje večeri bio The Affair, i među filmovima i među serijama. Nisam očekivala da će dobiti ijednu od te dve nagrade koje je dobio. Konkurencija za najbolju dramsku seriju im je bila slaba ove godine, pa se možda zbog toga TA probio. Ali svakako mislim da je u takvom žrebu trebalo da pobedi The Good Wife. Mada, ko mene pita.

  U principu su svi dobitnici (film + TV) nekako očekivani, ako izuzmemo The Affair, Transparent i Ginu Rodriguez.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *