Downton Abbey će završiti nakon šeste sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Downton Abbey će završiti nakon šeste sezone

Downton Abbey će završiti nakon šeste sezone

Bliži se kraj za Downton Abbey. Svojedobno, u prvom sezonama, jedna od glavnih televizijskih opsesija i “watercooler” serija, čak i kritički hvaljena tada, sada je već izgubila na popularnosti. TVLine.com piše da će britanski ITV doći svome kraju po završetku iduće, šeste sezone, koja se ponovo očekuje tijekom jeseni.

Odluka nije službena, ali navodno je vrlo izgledna, obzirom da glumcima ugovori ističu te iskazuju interes za novim izazovima. Usto, autor serije Julien Fellowes radi na novoj povijesnoj seriji smještenoj u New York 19. stoljeća, ovog puta za NBC, o društvenoj eliti tog grada. Američki Downton, u suštini.

S druge strane, također britanski Mr. Selfridge je obnovljen za četvrtu sezonu, u trenucima kada se emitiranje treće bliži kraju. Kao i Downton, Mr. Selfridge je povijesna serija koja pomalo skače unaprijed kroz vrijeme između sezona, a zasad nije poznato kuda će nas odvesti četvrta sezona.

Pročitaj još

Amazon, pak, je obnovio svoju ovogodišnju novu seriju, Bosch, za drugu sezonu. Kriminalistički procedural sa Titusom Welliverom debitirao je početkom veljače, a Amazon je već ranije ove godine obnovio već jednu svoju novu seriju, Mozart in the Jungle.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861