It’s Always Sunny In Philadelphia obnovljen za još dvije sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
It’s Always Sunny In Philadelphia obnovljen za još dvije sezone

It’s Always Sunny In Philadelphia obnovljen za još dvije sezone

Iduća sezona već je bila dogovorena, ali FX(X) se već požurio i osigurao još dvije sezone dugovječne komedije koja je praktički započela u garaži sa kamerom od parsto dolara. Za one koji broje, jedanaesta sezona je završila nedavno, a ova vijest odnosi se na obnovu za trinaestu i četrnaestu.

Deadline piše da će se It’s Always Sunny In Philadelphia ovime izjednačiti sa The Adventures of Ozzie & Harriet kao najdugovječnija igrana komedija — odnosno postati rekorder, ako FXX doda još jednu sezonu potom. Ta sezona ugazila bi u 2020. godinu…

S druge strane, Amazonov streaming servis dodaje još jednu sezonu za jednu od svojih prvih vlastitih serija, Bosch. Titus Welliver je u glavnoj ulozi u ovoj adaptaciji romana o svojeglavom detektivu policije Los Angelesa. Nova sezona imat će deset sezona.

Također, TBS je obnovio političko-satirički late night show Full Frontal With Samantha Bee. Još jedan bivši akter iz bivšeg The Daily Showa koji se ističe u “eri” nakon Jona Stewarta, Samantha Bee čak privlači više pažnje i reakcija nego njegov nasljednik Trevor Noah u The Daily Showu.

Pročitaj još

Na kraju, HBO je naručio seriju Sharp Objects, adaptaciju prvog romana Gillian Flynn, autorice Gone Girl, kasnijeg filma Davida Finchera. Amy Adams je u glavnoj ulozi kao novinarka koja se s psihijatrije vraća nazad na posao — i odmah pokriva priču o brutalnim ubojstvima u svom rodnom gradu.

8 komentara
  • Jebote, četrnaest sezona…. ja sam stao na negdje na osmoj,rapidno su mi pali u kvaliteti, jel gleda to tko?

    • Iskreno, meni je ovo dosad sezona sa najviše dobrih epizoda. I ja sam bio prestao negdje na osmoj,devetoj ili desetoj zbog manjka kvalitete ali sam poslije nadoknadio jer su mi falili.

  • meni je još uvijek odlična serija, dosta originalnih ideja za epizode, dosta neprirodnih ludih situacija i bolesnih scena; svaki lik u ovoj seriji nije normalan, sve mi nekako izgleda jeftino još od prvih epizoda do danas, isti stil, isti humor; meni je ok

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861