CBS je naručio CSI: Vegas, William Petersen i Jorja Fox se vraćaju starim ulogama – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS je naručio CSI: Vegas, William Petersen i Jorja Fox se vraćaju starim ulogama

CBS je naručio CSI: Vegas, William Petersen i Jorja Fox se vraćaju starim ulogama

Prije nešto više od godinu dana kada još nismo znali kako će nam život izgledati u većem dijelu 2020. CBS je najavio da razmišljaju o potencijalnom oživljavanju jedne od svojih najpopularnijih serija u povijesti, CSI. Planovi su tada bili zasnovani na kraćoj, limitiranoj seriji koja bi prikazala stare i poznate likove dvadesetak godina od premijere serije.

Jučer je pak CBS napokon naručio seriju nazvanu CSI: Vegas koja će, čini se, ipak biti tradicionalna igrana serija. TVLine javlja da će William Petersen i Jorja Fox reprizirati svoje uloge Gila Grissoma i Sare Sidle. Matt Lauria (Friday Night Lights), Paula Newsome (Barry), Mel Rodriguez (Last Man on Earth) i Mandeep Dhillon (After Life) popunit će novu postavu seriju. Wallace Langham kloji je u originalnoj seriji utjelovio laboratorijskoj tehničara Davida Hodgesa također se vraća u novoj seriji.

Serija je svoju premijeru serija imala u listopadu 2000. godine u nezahvalnom terminu petkom navečer da bi vrlo brzo postala perjanica mreže zaslužna za nekoliko spinoffova (MiamiNew YorkCyber) i milijun imitatora. CSI se emitirao od 2000. do 2015., a kroz seriju je prošlo desetak etabliranih glumaca nakon što je William Petersen (Gil Grissom) otišao s čela tima. Autor serije Anthony E. Zuiker i izvršni producent Jerry Bruckheimer se vraćaju, a showrunner Elementaryja Jason Tracey obavljao bi isti posao i na CSI: Vegas uz titulu izvršnog producenta.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861