Blic recenzija: Fuller House — Najgori primjer poplave nostalgije – serijala.com

Najnoviji primjer eksploatacijske navale remakeova, rebootova i nastavaka doveo nas je do oživljavanja RTL-ovih miljenika: osrednjih sitcomova osamdesetih.

 1. Branimir says:

  pilot je najgora epizoda sezone, tj. svako pojavljivanje stari(ji)h glumaca mi je bezveze jer publika jednostavno vrišti tih nekoliko sekundi
  meni se sezona baš svidjela, red nostalgije, red tuge, red smijeha :p

 2. babea44713 says:

  Jedina dobra stvar u prvoj epizodi bio je Bob Saget koji jedini nije reprizirao svoju ulogu njonjavog tatice nego je u svom standardnom boli-me-kua điru bio – Bob Saget. Činilo se kao da će svake sekunde odvaliti jednu od svojih masnih psovki (spoiler: nažalost ništa od toga).

  No osim toga sve je jadno, prejadno. Otprilike ostavlja isti dojam kao i trailer za Ghostbusters 3 – nepotrebno, usiljeno, vrlo nesmiješno i sa extra dozom GIRL POWER filozofije čisto da se na negativne kritike može odmah ograditi nekakvim seksističkim optužbama. Samo za razliku od Ghostbustersa ovdje je i original bio bezveze, pa sve skupa ipak manje boli.

 3. understone says:

  Također je obnovljena za 2. sezonu odmah u prvom tjednu što znaći da je gledanost sigurno bila izvrsna.

  • Krešo says:

   Ili je produciraju za kikiriki. Jer sto uopce Netflixu znaci gledanost?

   • understone says:

    A navodno znaći. Paze na to ali ne objavljuju podatke. That’ the word on the street anyway. Gledam ovu seriju iz morbidne znatiželje tek tako jer sam je gledao ko dijete, ali ne preporučujem nikome:-)

    • Krešo says:

     Pa isto k’o i HBO-u. Intikator, ali ne pretjerano bitan podatak kao broj subscribera. S tom razlikom da HBO objavljuje podatke, a ovi samo hvališu na prazno.

     • understone says:

      To im ljudi i zamjeraju. Inače Netflix nikako da ni prismrdi HBO-u po broju subscribera. Realno jer kada uspoređuješ kvalitetu serija i legacy HBO i Netflix su nebo i zemlja.

 4. M says:

  Pogledao sam prve dvije epizode zbog dekoltea Jodie Sweetin. U drugoj epizodi je bila zakopčana do grla pa sam odustao od serije.

 5. goran says:

  Pogledao sam prvih par epizoda i pogledat ću, vjerojatno, i ostatak, onako pomalo, kad mi dođe i – osobno, meni je ovo zabavnije nego spomenuta Tribeca.
  Možda baš zato što mi je original bio katastrofalno glup i što sam ‘Punu kuću’ uzimao kao referentni primjer jadnoće još dugi niz godina nakon što je završila, i što sam s nevjericom pročitao vijest da su je reanimirali, možda baš zbog svega toga tereta, kad sam je konačno pogledao,
  bila mi je iznenađujuće simpatična.

  Onako, wearing its heart on its sleeve, blesava ali taman mrvu autoironična da dokaže da je samosvjesna, tonom drastično drukčija od svega što se izdaje kao humoristična serija u posljednjih 10-15 godina.
  Ova serija se ne trudi biti cool.
  Bogzna da nikad nije bila.

 6. freekesha says:

  ovakve recenzije mi idu na kurac…..ne mozete ocijeniti seriju na osnovu jedne epizode! Prva epizoda je očajna, serija se popravlja sa sljedećim epizodama i doživljava vrhunac od 6. do 11. epizode… Najrealnija ocjena nakon gledanja čitave sezone je 7/10. Poprilično dobro za prvu sezonu reboota.

  P.S. malo je glupo kad čitate američke recenzije dok pišete svoju, jer je očigledno da su i previše utjecale na vašu…

  • Krešo says:

   Ma ide ti na kurac samo zato jer se ne slazes sa ocjenom, inace bi bilo okej. Kako nemam namjeru gledati dalje od prve, to je sve. O tome smo raspravljali nekoliko puta, pa se mogu linkati umjesto da opet pisem na siroko: https://www.serijala.com/izdvojeno/recenzija-bloodline-dosadna-obiteljska-drama-u-mocvarama-floride/#comment-1936262429

   • freekesha says:

    Pa normalno da se ne slažem sa ocjenom!

    U tom komentaru si napisao sljedeće :

    “Ja bih rekao da su 2-3 epizode dovoljno reprezentativan uzorak. Za procijeniti potencijal, koncept, realizaciju.”

    A ovdje sam priznaješ kako si pogledao samo prvu epizodu i na osnovu toga napisao ovu recenziju. Ako ti se ne da gledati još koja epizoda, onda si ovu recenziju trebao prepustiti nekom od svojih kolega, a ne popljuvati seriju kao većina američkih kritičara koji su takodjer pogledali jednu ili 2 epizode.

    • Krešo says:

     Ma bezveze se fiksiras na to sa americkim kriticarima. Meni / nama se nije svidjelo, tebi je. Dogodi se. Nisam planirao gledati vise od epizode (kamoli 7), ja niti itko drugi ovdje, to je to. Stoji napomena u tekstu i zbog toga.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *