Traileri: Luther, The Runaways, Fuller House, Tidelands – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Luther, The Runaways, Fuller House, Tidelands

Traileri: Luther, The Runaways, Fuller House, Tidelands

Nova sezona Luthera je pred nama, ali kad ćemo je točno moći gledati — ne znamo. BBC i dalje skriva datum premijere kao zmija noge, a hrani nas mrvicama kao da smo ptičice u parku. Sinoć je BBC izdao još jedan trailer, ovaj put nešto duži, a nadamo se kako će unutar mjesec dana i ta famozna peta sezona biti u našim televizorima.

Iako je Idris Elba objesio Lutherove kopačke o klin još 2015., autor serije, Neil Cross, imao je novu ideju. U lipnju prošle godine autor, glavni glumac i BBC najavili su nove nastavke.

Luther je kriminalistička drama sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi, koji nakon The Wirea operira na “pravoj” strani zakona, iako je ta linija iz njegove perspektive prilično mutna. Elba, kao detektiv Luther, kroz prvu sezone serije paralelno igra igru mačke i miša sa psihopatskom ubojicom Alice Morgan (Ruth Wilson), s kojom se na čudan način zbližava, usput se noseći sa gubitkom supruge koja ga je ostavila.

S druge strane bare Hulu u pripremi ima nove avanture mladih superheroja koji su doznali da su im roditelji dio zle kriminalne organizacije, The Pride. Put od stranice do televizijskih ekrana za Runawayse bio je dug i mukotrpan, a sama prva sezona nije ispunila baš sva očekivanja. Nešto pitomija prva sezona igrala je na sigurno i nadamo se da će druga biti hrabrija, eksperimentalnija i… pa svakako bolja. Nije prva bila loša, ali nije to bilo to. Showrunneri i izvršni producenti Marvel’s Runaways ostaju Josh Schwartz i Stephanie Savage (The O.C.Gossip Girl), a šef Marvelovog odjela za televiziju, Jephom Loeb, i dalje pruža moralnu potporu i skuplja lijepe producentske zelembaće.

Druga sezona Marvelovih Runaways stiže 21. prosinca na Hulu s trinaest novih epizoda koje će biti dostupne odmah.

https://www.youtube.com/watch?v=8Y2T3SOlbmg

Netflix će nam pak 14. prosinca ponuditi deset epizoda svoje prve australske serije, Tidelands. Serija prati bivšu kriminalku koji se vraća kući u malo ribarsko naselje, Orphelin Bay. Kada se tijelo lokalnog ribara nasuče na obalu ona mora otkriti tajne grada i neobičnog stanovništva — koji su skupina opasnih polu-sirena zvanih “Tidelanderi”.

https://www.youtube.com/watch?v=MhsjoQLKaiY

A na kraju — nova sezona Fuller Housea… nadamo se i zadnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861