Bones završava iduće godine, NCIS obnovljen za još dvije – serijala.com
Trenutno čitaš
Bones završava iduće godine, NCIS obnovljen za još dvije

Bones završava iduće godine, NCIS obnovljen za još dvije

Proteklih dana (i tjedana) okrenulo se nekoliko vijesti o obnovama serija, pa da protrčimo kroz aktualnosti. Za početak, Fox je prošlog tjedna objavio da veteranski procedural Bones završava nakon 12 sezona — sa jednako toliko epizoda. David Boreanaz i Emily Deschanel se vraćaju, usprkos tome što paralelno vode pravnu bitku sa studijem 20th Century Fox oko udjela u profitu serije.

S druge strane, još veteran…skiji NCIS neće završiti ove godine — CBS ga je obnovio za još dvije sezone — dakle, četrnaestu i petnaestu. Serija ubrzo obilježava veliki jubilej — iduća epizoda na rasporedu je 15. ožujka i bit će to ravno tristota epizoda serije. Mark Harmon ostaje uz seriju koja je i dalje pri vrhu gledanosti, makar to bila nešto manje bitna statistika o ukupnoj gledanosti, a ne ključnoj (18-49) demografiji.

U ostalim vijestima o obnovama:

  • Ubrzo nakon premijere spin-offa ABC-jevog sitcoma Full House, Netflix je obnovio Fuller House za drugu sezonu od 13 epizoda
  • Pet epizoda nakon premijere, FX je obnovio crnohumornu dramediju Zacha Galifianakisa, Baskets, za drugu sezonu.
  • A davno-davno, početkom prošlog mjeseca, Amazon je obnovio dobitnika Zlatnog globusa za najbolju komediju, Mozart In the Jungle za treću sezonu, dok je Syfy obnovio The Magicians za drugu.

S druge strane, otkazivanja:

  • Početkom veljače otkazana je CBS-ova komedija Angel From Hell, nakon samo pet emitiranih epizoda
  • Po treći put je otkazan procedural Unforgettable, ovog puta na A&E-u, na koji je preselio s CBS-a. Ovaj put izgleda da će serija definitivno završiti nakon četiri sezone.
  • Andy Daly i Comedy Central dogovorili su se da će komedija Rewiew završiti skraćenom trećom sezonom — no detalje još nisu objavili.
  • Ova još nije počela: HBO neće nastaviti rad na mini-seriji Codes of Conduct, koji je naručio lani. Steve McQueen je trebao pisati i režirati projekt.
  • USA Network je otkazao Satisfaction nakon dvije sezone jer serija vjerojatno nije bila dovoljno… zadovoljavajuća u pogledu gledanosti.
  • Mad Dogs, uglavnom zanemarena američka adaptacija istoimene britanske serije, otkazana je nakon jedne sezone na Amazonu.
8 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861