Fleabag: Phoebe Waller-Bridge potvrdila da će izvedba predstave biti dostupna na Primeu – serijala.com
Trenutno čitaš
Fleabag: Phoebe Waller-Bridge potvrdila da će izvedba predstave biti dostupna na Primeu

Fleabag: Phoebe Waller-Bridge potvrdila da će izvedba predstave biti dostupna na Primeu

Phoebe Waller-Bridge i Amazon danas su putem Varietyja najavili da će izvedba predstave Fleabag na kojoj je temeljena istoimena serija biti dostupna na Amazonu u trajanju od dva tjedna, počevši od petka. Pretplatnici Primea izvan Ujedinjenog Kraljevstva moći će pogledati predstavu (pretpostavljamo da će biti dostupna i hrvatskim gledateljima — a možda i neće?), a građani UK-a imat će priliku kupiti istu putem drugih kanala za četiri funte.

Waller-Bridge je prvi put izvela predstavu 2013., a prikupljeni novac bit će doniran u dobrotvorne svrhe za borbu protiv koronovirusa. Dio sredstava bit će doniran freelancerima koji rade u kazališnoj industriji u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Druga sezona serije Fleabag bila je i naša najdraža serija prošle godine.

“Druga sezona Fleabag televizija je bez ijedne greške. Počevši od apsolutno savršene prve epizode do samog kraja, ni jedna scena, ni jedna linija dijaloga nije višak. U samo šest epizoda Phoebe Waller-Bridge donijela nam je kompaktno savršenstvo koje itekako zaslužuje sve laude i nagrade koje dobiva. Brilijantno zamišljene i izvedene epizode vođene fantastičnom glumom, od naslovne Fleabag, njene napete sestre Claire (Sian Clifford), njenog nesnosnog muža (Brett Gelman) preko njihovog oca (Bill Paterson), nevjerojatno ljigave kume (Olivia Colman) do glavnog dodatka ansamblu – Andrewa Scotta kao Svećenika (Hot Priest®) – definitivno su najbolje što nam je televizija mogla ponuditi ove godine.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861