Phoebe Waller-Bridge radi seriju temeljenu na Tomb Raider franšizi za Amazon – serijala.com
Trenutno čitaš
Phoebe Waller-Bridge radi seriju temeljenu na Tomb Raider franšizi za Amazon

Phoebe Waller-Bridge radi seriju temeljenu na Tomb Raider franšizi za Amazon

Phoebe Waller-Bridge, autorica jedne od najboljih serija prošlog desetljeća, Fleabag, u razgovoru za IGN je potvrdila da radi na seriji temeljenoj na Tomb Raider videoigrama za Amazon Prime Video. Već ranije se šuškalo kako Waller-Bridge priprema nešto o Lari Croft, ali sada smo dobili potvrdu iz usta same autorice.

Na press turneji za peti nastavak Indiane Jonesa, u kojem Waller-Bridge ima jednu od glavnih uloga, autorica je spomenula kako je u vrlo ranoj fazi pripreme serije za Amazon s kojim ima višegodišnji ugovor. Nakon dvije sezone Fleabag i vođenja prve sezone Killing Eve, Waller-Bridge je spremna za nove televizijske avanture. Kako je projekt još u zbilja vrlo ranoj fazi pripreme dokazuje i činjenica da još nije niti započeo casting za glavnu ulogu, a još manje kada će se serija emitirati. I hoće li je Amazon uopće naručiti, naravno.

Alicia Vikander je utjelovila posljednju live-action Laru Croft u filmu iz 2018. koji je dijelom temeljen na videoigri iz 2013. Taj film je zaradio nešto manje od 300 milijuna dolara na kino blagajnama i postojala je vrlo dobra šansa za nastavak, ali onda se dogodio COVID i sve je nekako stalo.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861