Fleabag na Pickbox TV-u: Phoebe Waller-Bridge — žena koja je pomela Hollywood – serijala.com
Trenutno čitaš
Fleabag na Pickbox TV-u: Phoebe Waller-Bridge — žena koja je pomela Hollywood

Fleabag na Pickbox TV-u: Phoebe Waller-Bridge — žena koja je pomela Hollywood

Nova holivudska miljenica i nevjerojatna žena Phoebe Waller-Bridge osvojila je svijet svojim neuobičajenim projektima. Specifičnom serijom Fleabag pomela je TV industriju osvojivši prestižne nagrade, hvalospjeve kritičara i sve veći broj obožavatelja. I to ne bez razloga!

Višestruko nagrađivana i hvaljena serija gledatelja vodi kroz ispovijest jedne prljavice, a obje sezone emitirat će se od 17. do 22. veljače na Pickbox TV kanalu, u večernjem terminu od 21:40 sati.

FLEABAG – ISPOVIJEST JEDNE PRLJAVICE

Serija Fleabag nagrađena je s ukupno 42 nagrade, među kojima su šest Emmyja i dva Zlatna globusa te nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA). Duhovita i dosjetljiva serija proglašena je britanskim Seks i gradom, sve zahvaljujući scenaristici, producentici i glavnoj glumici Phoebe Waller-Bridge. London je glavna lokacija burnih i emotivnih događanja s kojima će se poistovjetiti svaka mlada žena koja u današnjem svijetu pokušava „navigirati“ ljubavnim, prijateljskim i obiteljskim odnosima. Pomalo kaotičan način života, emotivna nestabilnost i donošenje upitnih životnih odluka, doveli su do izraza Fleabag koji opisuje glavnu protagonisticu kao tzv. prljavicu. Specifičnost serije je i njena direktna komunikacija s publikom koja proživljava „ispovijest jedne prljavice“ kao da su njihove vlastite.

Uz triler seriju  Killing Eve, na kojoj Waller-Bridge radi kao scenaristica i izvršna producentica, Fleabag je proglašena jednom od najboljih serija 21. stoljeća, i to nakon samo dvije sezone.

LIK I DJELO SVJETSKE SENZACIJE

Phoebe Waller-Bridge rođena je prije 34 godine u Londonu, gdje živi i danas. Prema intervjuu za New York Times, diplomirala je 2006., te jedva pronalazila posao što ju je motiviralo za pisanje vlastitih scenarija. Nakon razvoda s irskim redateljem i autorom Conorom Woodmanom 2018., novu ljubav je našla s irsko-britanskim producentom, scenaristom i redateljem Martinom McDonaghom, poznatom po filmu In Bruges. Njezina starija sestra Isobel je kompozitorica koja potpisuje glazbu na seriji Fleabag.

Osebujna karijera Phoebe Waller-Bridge uključuje kazalište, film i serije, a najnoviji projekt je 25. film o Jamesu Bondu, No Time to Die (2020), na kojemu će raditi kao scenaristica. Osim toga, Waller-Bridge je posudila glas droidu L3-37 u Star Wars filmu Solo: A Star Wars Story (2018).

FLEABAG TJEDAN NA PICKBOX TV KANALU!

Obje sezone fenomenalne serije Fleabag gledajte na Pickbox TV kanalu, od 17. do 22. veljače 2020, od 21:40 sati, tijekom kojeg će se prikazati obje sezone. Rezervirajte večernji termin, opustite se uz dvije epizode dnevno i zaljubite se u Fleabag svijet.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861