Kristofer Hivju odabran za ulogu u drugoj sezoni Witchera – serijala.com
Trenutno čitaš
Kristofer Hivju odabran za ulogu u drugoj sezoni Witchera

Kristofer Hivju odabran za ulogu u drugoj sezoni Witchera

Najveći Netflixov hit u posljednje vrijeme (podaci poznati Netflixu), The Witcher, počeo je s produkcijom na drugoj sezoni. Adaptacija popularnih djela Andreja Sapkowskog (navodno) je rušila rekorde za platformu u prvoj sezoni, a rad na drugoj počeo je odmah nakon kraja snimanja prve kolekcije epizoda.

CBR sada prenosi da je Kristofer Hivju odabran za Nivellena, ime koje nama ništa ne znači jer nismo čitali predložak, ali ime je koje obožavatelji serijala dobro poznaju.

Nivellen se pojavljuje u kratkoj priči “A Grain of Truth”, u kojoj Geralt pronalazi velebni dvorac duboko u šumi u kojem živi čudovišni, ukleti plemić. Showrunnerica serije Lauren S. Hissirich već je spominjala kako joj je “A Grain of Truth” jedna od najdražih priča iz sage, ali da ju nije uspjela ukomponirati unutar prve sezone. Čini se da će u drugoj ipak uspjeti.

Kristofer Hivju je utjelovio Tormunda Giantsbanea u HBO-ovoj fantasy seriji Game of Thrones. Druga sezona Witchera nema određen datum premijere, ali malo je vjerojatno da ćemo Geralta i društvo gledati ove godine. Računamo početkom sljedeće.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861