Teaser: Netflix je napokon otkrio datum povratka Witchera – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Netflix je napokon otkrio datum povratka Witchera

Teaser: Netflix je napokon otkrio datum povratka Witchera

Puno dvije godine proći će između dviju sezona Netflixove serije The Witcher, ali tako nam je pao gra… Witcherov novčić. Netflix je ubrzo nakon premijere prve sezone serije u prosincu 2019. najavio da su naručili drugu sezonu, ali svijet se lagano raspadao u međuvremenu pa je nova sezona Witchera bila zadnja rupa na svirali.

Na jučerašnjem WitcherConu mreža je predstavila prvi teaser za novu sezonu i najavila da će druga sezona svoju premijeru imati 17. prosinca. Ako se ne sjećate što se dogodilo u prvoj sezoni — ne brinite ne sjećamo se ni mi. Netflix kaže da će Geralt od Rivije (Henry Cavill) odvesti princezu Ciri (Freya Allan) na najsigurnije mjesto koje zna, svoj dom Kaer Morhen. Uvjeren da je Yennefer (Anya Chalotra) izgubila svoj život u bitci kod Soddena Geraltova misija sada je zaštiti život mlade princeze.

U knjigama poljskog autora Andrzeja Sapkowskog “witcheri” su lovci koji razvijaju nadnaravne sposobnosti u mladoj dobi za borbu sa smrtonosnim čudovištima, a njegove kratke priče i romani bave se “witcherom” Geraltom. Sama saga iznjedrila je iznimno popularan serijal video igara poljskog studija CD Projekt RED.

Prva sezona preuzela je radnju iz prvih dvaju knjiga, “The Last Wish” i “Sword of Destiny”, dok će druga kombinirati radnju romana “Blood of Elves” i “Time of Contempt” zajedno s raznim prequel novelama i pričama. Druga sezona imat će osam epizoda.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861