Netflix je otkazao GLOW i Teenage Bounty Hunters – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix je otkazao GLOW i Teenage Bounty Hunters

Netflix je otkazao GLOW i Teenage Bounty Hunters

Još nekoliko televizijskih žrtava pandemije koronavirusa. Nakon što je Netflix obnovio GLOW za četvrtu i posljednju sezonu jučer je streaming videoteka odlučila povući potpuno dijametralno suprotni potez i ipak otkazati svoju komediju. Deadline javlja kako će priča ostati visiti nakon finala treće sezone.

Ništa se ovdje puno ne može dodati, autorice serije Liz Flahive i Carly Mensch zahvalile su se gledateljima i pojasnile kako trenutno ima mnogo važnijih stvari od serije, ali da su svejedno razočarane što neće moći završiti svoj projekt. Snimanje na četvrtoj sezoni bilo je u svom trećem tjednu, ali zaustavljeno je u ožujku. Svi glumci su dobili plaće za ranije najavljenu četvrtu sezonu.

Osim GLOW-a istu sudbinu doživjela je i Teenage Bounty Hunters, serija Kathleen Jordan za koju smo napisali da je silno blesava, ima pomalo apsurdne zaplete, ali i bombastičan kraj koji će vam osigurati nekoliko sati vrlo praznoglave, ali vrlo zadovoljavajuće zabave. Sterling i Blair neće se vraćati u novim avanturama.

No, kako bi vas malo odvratio od ovih vijesti o otkazivanju Netflix je predstavio i prve slike iz druge sezone Witchera koja se trenutno snima. Druga sezona nema definiran datum povratka, ali vjerujemo da će stići prije kraja sljedeće godine.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861