Trailer: The Right Stuff stiže na Disney+ u petak – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Right Stuff stiže na Disney+ u petak

Trailer: The Right Stuff stiže na Disney+ u petak

Temeljena na istoimenoj knjizi Toma Wolfea, nova astronautska serija The Right Stuff stiže na Disney+ u petak, 9. listopada. Knjiga je već ranije adaptirana u obliku vrlo dugačkog filma u osamdesetima, ali Disney i National Geographic obećavaju da će u ovoj igranoj seriji još detaljnije prikazati stvaranje američkog svemirskog programa Mercury. 

Serija će pratiti živote sedmorice astronauta i njihovih obitelji u povijesnim trenucima za čovječanstvo koje je nadomak putovanju koje će nas odvesti prema zvijezdama. Disney je naručio osam epizoda, a prve dvije bit će spremne u petak, dok će se ostatak emitirati na tjednoj bazi. 

Serija je u pripremi već nekoliko godina, a službeno je naručena u veljači prošle godine. U glavnim ulogama su Patrick J. Adams (John Glenn), Jake McDorman (Alan Shephard), Michael Trotter (Gus Grissom) i James Lafferty (Scott Carpenter). Buduće sezone trebale bi pratiti nasatavak američkog svemirskog programa sve do slijetanja na Mjesec. Disney+ i dalje nije dostupan u Hrvatskoj. 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861