Dickinson zaradila treću sezonu, Apple najavio da će druga krenuti u siječnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Dickinson zaradila treću sezonu, Apple najavio da će druga krenuti u siječnju

Dickinson zaradila treću sezonu, Apple najavio da će druga krenuti u siječnju

Točno tri mjeseca od premijere druge sezone Apple je odlučio naručiti i treću sezonu za svoju kvazi-povijesnu crnohumornu dramu, Dickinson. Danas je proizvođač smart satova najavio da će se serija vratiti 8. siječnja sljedeće godine. Prije nekoliko mjeseci Dickinson smo stavili na listu feelgood serija koje bi trebali pogledati.

“Najdraža od svih serija koje nam Apple TV+ trenutno nudi, Dickinson definitivno neće sjesti svima, prvotno zbog kombiniranja modernog dijaloga i glazbe u nečemu što bi trebala biti povijesna drama prožeta crnim humorom. No nije samo ta kombinacija nespojivoga zaslužna je za jedinstven uvrnuti šarm i svježinu ovog prikaza tinejdžerskih godina brilijantne američke pjesnikinje koju glumi fantastična Hailee Steinfeld. Dickinson impresionira i vizualima, ambicijom i načinom na koji prikazuje uteg patrijarhata, a uz sve to uspjeva biti i neodoljivo zabavna.”

Drugoj sezoni priključit će se Nick Kroll kao Edgar Allan Poe, Veepov Timothy Simons igrat će Fredericka Lawa Olmsteada, Ayo Edebiri će utjeloviti Hatti, a Will Pullen uskočit će u cipele lika pod imenom Nobody.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861