Apple obnovio For All Mankind, See i druge serije koje još nisu imale premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
Apple obnovio For All Mankind, See i druge serije koje još nisu imale premijere

Apple obnovio For All Mankind, See i druge serije koje još nisu imale premijere

Samo petnaestak dana prije nego što će Apple konačno predstaviti svoj streaming servis Apple TV+, dizajner mobilnih telefona odlučio je obnoviti gotovo sve svoje nove serije. U potezu koji se jedino može protumačiti kao želja za malo dobrog PR-a — Apple je bio milostiv prema svima.

For All Mankind postavlja pitanje što ako se svemirska utrka nikad nije završila? Autori serije For All Mankind su dobitnik nagrade Emmy Ronald D. Moore (OutlanderStar TrekBattlestar Galactica), Matt Wolpert i Ben Nedivi. “Priča ispričana kroz živote NASA-inih astronauta, inženjera i njihovih obitelji, serija predstavlja svijet u kojem su NASA i svemirski program prioritet i središte naših nada i snova.”

I Jason Momoa i njegov Baba Voss, ratnik i vođa plemena ljudi u dalekoj budućnosti, vratit će se u drugoj sezoni. See prati ljude su tijekom stoljeća izgubili vid, a rođenje dvoje blizanaca koji imaju osjetilo vida donosi novu nadu, ali i nove probleme. Autor serije je Steven Knight (Peaky Blinders), a u redateljski stolac sjeo je Francis Lawrence (The Hunger GamesKings).

Drugu sezonu zaradili su i Dickinson, Little America i Home Before Dark. The Morning Show s Jennifer Aniston i Reese Whiterspoon već je u startu imao narudžbu za dvije sezone.

Pročitaj još

The Morning ShowFor All MankindDickinsonThe Elephant Queen (film), HelpstersSnoopy in Space i Ghostwriter bit će dostupni od 1. studenoga kada Apple TV+ kreće s radom. Apple TV+ korisnike će koštati 4,99$ mjesečno, a servis će biti dostupan u otprilike 100 zemalja svijeta, uključujući i Hrvatsku.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861