Dickinson se vraća na AppleTV+ u studenom, treća sezona bit će posljednja – serijala.com
Trenutno čitaš
Dickinson se vraća na AppleTV+ u studenom, treća sezona bit će posljednja

Dickinson se vraća na AppleTV+ u studenom, treća sezona bit će posljednja

Apple je najavio da će sljedeća sezona njihove komedije Dickinson ujedno biti i posljednja. Druga sezona svoju je premijeru imala u siječnju ove godine, a proizvođač mobitela najavio je da će treća sezona početi u petak, 5. studenog kada će debitirati prve tri epizode treće sezone. Sljedećih sedam epizoda emitirat će se na tjednoj bazi, a finale je na rasporedu za Badnjak, 24. prosinca.

Prije godinu dana Dickinson smo stavili na listu feelgood serija koje bi trebali pogledati.

“Najdraža od svih serija koje nam Apple TV+ trenutno nudi, Dickinson definitivno neće sjesti svima, prvotno zbog kombiniranja modernog dijaloga i glazbe u nečemu što bi trebala biti povijesna drama prožeta crnim humorom. No nije samo ta kombinacija nespojivoga zaslužna je za jedinstven uvrnuti šarm i svježinu ovog prikaza tinejdžerskih godina brilijantne američke pjesnikinje koju glumi fantastična Hailee Steinfeld. Dickinson impresionira i vizualima, ambicijom i načinom na koji prikazuje uteg patrijarhata, a uz sve to uspjeva biti i neodoljivo zabavna.”

Autorica serije Alena Smith okušat će se i u redateljskoj fotelji u trećoj sezoni, a s Appleom je potpisala i novi ugovor putem kojeg će stvarat nove projekte za streaming servis. Trećoj sezoni serije Dickinson pridružit će se Ziwe kao Sojourner Truth, Billy Eichner u ulozi Walta Whitmana i Chloe Fineman kao Sylvia Plath.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861