Picard: Annie Wersching zaradila ulogu kraljice Borga u drugoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Picard: Annie Wersching zaradila ulogu kraljice Borga u drugoj sezoni

Picard: Annie Wersching zaradila ulogu kraljice Borga u drugoj sezoni

Nakon prilično razočaravajuće prve sezone Picarda autori serije za drugu sezonu pripremaju nekoliko poznatih lica. Ranije ove godine su Paramount i CBS najavili da se John de Lancie vraća ulozi Q-a, a jučer je TVLine objavio da je Annie Wersching zaradila ulogu kraljice Borga u drugoj sezoni serije — ulogu koju je prvi puta igrala Alice Krige u jednom od najboljih filmova iz franšize, Star Trek: First Contact. Susanna Thompson je preuzela ulogu u tri epizode Voyagera, a Wersching će biti treća glumica koja će igrati kraljicu.

Druga sezona Picarda još uvijek nema određen datum premijere, ali očekujemo je tijekom prve polovice sljedeće godine. Annie Wersching je svoj prvi televizijski posao imala u dvadesetoj epizodi prve sezone Enterprisea, “Oasis”. Kasnije je igrala agenticu Renee Walker u dvije sezone Foxove serije 24, a zapaženiju ulogu imala je i u CW-ovoj seriji The Vampire Diaries.

Nadamo se da će druga sezona Picarda ipak biti vjernija duhu Star Treka, a ako vam nedostaje avantura po galaksiji — Star Trek: Lower Decks se polako transformirao u najbolji Trek još od Enterprisea.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861