Kate Mulgrew se vraća kao kapetanica Janeway u Star Trek: Prodigy – serijala.com
Trenutno čitaš
Kate Mulgrew se vraća kao kapetanica Janeway u Star Trek: Prodigy

Kate Mulgrew se vraća kao kapetanica Janeway u Star Trek: Prodigy

Zanimljive vijesti stižu s njujorškog Comic-Cona. No, prvo ćemo malo zauzdati konje i reći da je Star Trek: Prodigy animirana serija koja će se emitirati na Nickelodeonu sljedeće godine. Kate Mulgrew je danas potvrdila da će ponovno uskočiti u cipele kapetanice Janeway i posudit će glas za tu novu seriju.

Janeway je prva kapetanica koja je bila na čelu serije iz franšize “Zvjezdanih staza”. Mulgrew je igrala glavnu ulogu u sedam sezona Star Trek: Voyagera od 1995. do 2001. Nakon završetka serije Mulgrew nije reprizirala ulogu, ali čini se da se skoro dvadeset godina od završetka serije predomislila.

Star Trek: Prodigy će pratiti pustolovine skupine tinejdžera koji otkrivaju zapušteni brod Zvjezdane flote i koriste ga u potrazi za avanturom. Mulgrew će odigrati glavnu ulogu u seriji, a Janeway će biti ta koja će voditi grupu tinejdžera na njihovom putovanju zvjezdanim brodom koji su pronašli. Mulgrew je priliku za ponovno uskakanje u Janeweyjin triko nazvala “uzbudljivom”, dok izvršni producent Alex Kurtzman kaže da “ne može zamisliti boljeg kapetana koji bi nadahnuo novu generaciju gledatelja”.

Pročitaj još

Seriju će voditi Ben Hibon, čovjek koji je producirao animirani segment u prvom dijelu “Harryja Pottera i Darova smrti”.

https://www.youtube.com/watch?v=nPZsYTddCp4
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861