Cary Joji Fukunaga će režirati Spielbergovu i Hanksovu miniseriju Masters of the Air – serijala.com
Trenutno čitaš
Cary Joji Fukunaga će režirati Spielbergovu i Hanksovu miniseriju Masters of the Air

Cary Joji Fukunaga će režirati Spielbergovu i Hanksovu miniseriju Masters of the Air

Prije deset godina kada je Pacifik završio krenule su špekulacije kada će HBO, Steven Spielberg i Tom Hanks završiti ovu svojevrsnu ratnu trilogiju miniserija. Nakon europske i pacifičke bojišnice Drugog svjetskog rata, nova mini-serija pratit će Osmu zračnu jedinicu u borbi protiv nacističke Njemačke. Deadline je prije više od sedam godina potvrdio da je dvojac osigurao prava na knjigu “Masters Of The Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany”, koja će uz još nekoliko djela poslužiti kao izvor inspiracije za mini-seriju.

Projekt se krčka već desetak godina, no vjerojatno ćemo do same premijere pričekati još par godina. Deadline je danas potvrdio da je Cary Joji Fukunaga dobio posao redatelja na prve tri epizode serije koja počinje sa snimanjem u ožujku sljedeće godine u Londonu. Fukunaga je režirao prvu sezonu True Detectivea i Netflixov Maniac, a mahao je redateljskom palicom i na novom, opet odgođenom filmu o Jamesu Bondu, No Time to Die.

Prijašnje dvije mini-serije bile su popriličan uspjeh za HBO tako da je mreža naravno odlučila prepustiti projekt svom konkurentu Apple TV-u. Graham Yost, scenarist obaju prethodnih mini-serija sudjelovat će i na ovom projektu, a pridružit će mu se i John Orloff, još jedan izvršni producent “Združene braće”. Deset epizoda Master of the Air trebalo bi koštati debelo preko 200 milijuna dolara.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861