Spielberg, Hanks i Goetzman ponovno zajedno: Masters of the Air stiže u siječnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Spielberg, Hanks i Goetzman ponovno zajedno: Masters of the Air stiže u siječnju

Spielberg, Hanks i Goetzman ponovno zajedno: Masters of the Air stiže u siječnju

Nakon dviju monumentalnih televizijskih mini-serija, Združene braće i Pacifika, glavni akteri odgovorni za prethodna dva projekta konačno će predstaviti i treći. Prije više od deset godina, kada je Pacifik završio, krenule su špekulacije kada će HBO, Steven Spielberg, Tom Hanks i Gary Goetzman završiti ovu svojevrsnu ratnu trilogiju miniserija. Nakon europske i pacifičke bojišnice Drugog svjetskog rata, nova mini-serija pratit će Osmu zračnu jedinicu u borbi protiv nacističke Njemačke. HBO je u međuvremenu odustao, a Apple TV+ je uskočio i iskeširao golemu svotu novca za produkciju koja je započela 2021., a završena je prošle godine.

Sama serija je temeljena na knjizi Donalda L. Millera “Masters Of The Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany”, koja će uz još nekoliko djela poslužiti kao izvor inspiracije za mini-seriju.

Cary Joji Fukunaga dobio je posao redatelja na prve tri epizode serije koja se snimala u Londonu. Fukunaga je režirao prvu sezonu True Detectivea i Netflixov Maniac, a mahao je redateljskom palicom i na posljednjem filmu o Jamesu Bondu, No Time to Die. Fukunaga je optužen za seksualno uznemiravanje nekolicine ženskih osoba i grooming.

Austin Butler (Elvis) i Barry Keoghan (The Banshees of Inisherin) predvodit će glumačku postavu serije koja kreće 26. siječnja sljedeće godine. Apple TV+ još uvijek nije dostupan domaćim gledateljima. Graham Yost, scenarist obaju prethodnih mini-serija sudjelovao je i na ovom projektu, a pridružio mu se i John Orloff, još jedan izvršni producent “Združene braće”. Deset epizoda Master of the Air koštalo je debelo preko 200 milijuna dolara.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861