Trailer: Masters of the Air stiže na Apple TV+ u siječnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Masters of the Air stiže na Apple TV+ u siječnju

Trailer: Masters of the Air stiže na Apple TV+ u siječnju

Konačno stiže Masters of the Air. Nakon dviju monumentalnih televizijskih mini-serija, Združene braće i Pacifika, glavni akteri odgovorni za prethodna dva projekta konačno će predstaviti i treći. Prije više od deset godina, kada je Pacifik završio, krenule su špekulacije kada će HBO, Steven Spielberg, Tom Hanks i Gary Goetzman završiti ovu svojevrsnu ratnu trilogiju miniserija. Nakon europske i pacifičke bojišnice Drugog svjetskog rata, nova mini-serija pratit će Osmu zračnu jedinicu u borbi protiv nacističke Njemačke. HBO je u međuvremenu odustao, a Apple TV+ je uskočio i iskeširao golemu svotu novca za produkciju koja je započela 2021., a završena je prošle godine.

Sama serija je temeljena na knjizi Donalda L. Millera “Masters Of The Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany”, koja će uz još nekoliko djela poslužiti kao izvor inspiracije za mini-seriju.

Cary Joji Fukunaga dobio je posao redatelja na prve tri epizode serije koja se snimala u Londonu. Fukunaga je režirao prvu sezonu True Detectivea i Netflixov Maniac, a mahao je redateljskom palicom i na posljednjem filmu o Jamesu Bondu, No Time to Die. Fukunaga je optužen za seksualno uznemiravanje nekolicine ženskih osoba i grooming.

Austin Butler (Elvis) i Barry Keoghan (The Banshees of Inisherin) predvodit će glumačku postavu serije koja kreće 26. siječnja sljedeće godine. Graham Yost, scenarist obaju prethodnih mini-serija sudjelovao je i na ovom projektu, a pridružio mu se i John Orloff, još jedan izvršni producent “Združene braće”. Devet epizoda Master of the Air koštalo je debelo preko 200 milijuna dolara. Apple TV+ još nije legalno dostupan domaćim gledateljima, a male su šanse da će biti kada serija krene.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861