Avatar: The Last Airbender stiže u veljači, Netflix pripremio teaser trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Avatar: The Last Airbender stiže u veljači, Netflix pripremio teaser trailer

Avatar: The Last Airbender stiže u veljači, Netflix pripremio teaser trailer

Samo pet godina nakon najave live-action serije i tri godine nakon što su rekli da stiže unutar te iste kalendarske godine, Netflix je najavio da njihova adaptacija zaista stiže na male ekrane. U siječnju 2020. Netflix je najavio da Avatar: The Last Airbender stiže “do kraja godine”, ali ta 2020. je bila… pa znate sve.

Podsjetimo, Avatar je originalno Nickelodeonova animirana serija čija se radnja odvija u svijetu u kojem postoje određeni ljudi s mogućnošću upravljanja elementima: vatre, zemlje, zraka i vode i što na koncu dovodi do velikih sukoba između Nacije vatre i svih drugih. Avatar je legendarni majstor manipuliranja elementima koji može donijeti mir u ratom razorenu zemlju, ali kojeg nitko nije vidio stotinu godina. Njegovo je ime Aang, dolazi iz Nacije gospodara zraka i jaše… leti na letećem bizonu.

Autori animirane serije napravili su fantastičan svijet oslikan živopisnim animacijama, duhovitim dijalozima, prvoklasnim scenarijima i sve to posulili ljubavlju prema likovima koji su taj svijet i nastanili. Nekoliko godina nakon The Last Airbendera, Nickelodeon je emitirao i četiri sezone spin-offa — The Legend of Korra.

Michael Dante DiMartino i Bryan Konietzko, autori Nickelodeonove animirane uspješnice, Avatar: The Last Airbender, napustili su Netflixovu igranu adaptaciju nakon dvije godine rada na projektu. Iako u priopćenjima nije naveden konkretan razlog osim “nepredvidivih problema i zahtjevne produkcije”, čini se kako je Netflix htio ići u jednom smjeru, a autori u drugom. Bilo kako bilo vidjet ćemo sve kad serija krene 22. veljače 2024.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861