Autori animirane serije Avatar: The Last Airbender napuštaju Netflixovu igranu adaptaciju – serijala.com
Trenutno čitaš
Autori animirane serije Avatar: The Last Airbender napuštaju Netflixovu igranu adaptaciju

Autori animirane serije Avatar: The Last Airbender napuštaju Netflixovu igranu adaptaciju

Tužne i razočaravajuće vijesti stižu u obliku priopćenja za medije preko Instagrama. Michael Dante DiMartino i Bryan Konietzko, autori Nickelodeonove animirane uspješnice, Avatar: The Last Airbender, danas su potvrdili da napuštaju Netflixovu igranu adaptaciju.

Nakon dvije godine na ovom projektu originalni autori serije odlučili su razići s Netflixom. Iako u priopćenjima nije naveden konkretan razlog osim “nepredvidivih problema i zahtjevne produkcije”, čini se kako je Netflix htio ići u jednom smjeru, a autori u drugom.

https://www.instagram.com/p/CDy5EcgDELh/?igshid=12rp0jhouclf5

Avatar se odvija u svijetu u kojem postoje određeni ljudi s mogućnošću upravljanja elementima: vatre, zemlje, zraka i vode i što na koncu dovodi do velikih sukoba između Nacije vatre i svih drugih. Avatar je legendarni majstor manipuliranja elementima koji može donijeti mir u ratom razorenu zemlju, ali kojeg nitko nije vidio stotinu godina. Njegovo je ime Aang, dolazi iz Nacije gospodara zraka i jaše… leti na letećem bizonu.

Autori animirane serije napravili su fantastičan svijet oslikan živopisnim animacijama, duhovitim dijalozima, prvoklasnim scenarijima i sve to posulili ljubavlju prema likovima koji su taj svijet i nastanili. Nekoliko godina nakon The Last Airbendera, Nickelodeon je emitirao i četiri sezone (još i boljeg) spin-offa — The Legend of Korra.

Pročitaj još

Avatar: The Last Airbender trebao se pojaviti na Netflixu ove godine, ali to sada više i nije izgledno.

https://www.instagram.com/p/CDy5Fp4H7Fw/
Komentari (1)
  • jos i bolje spin off-a. really. Kora je whiny little brat kroz citavu seriju i kad napokon pomislis da je uspjela nesto nauciti oni totalno izbrisu sav napretak u zadnjoj sezoni.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861