Avatar: The Last Airbender postaje live-action serija na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Avatar: The Last Airbender postaje live-action serija na Netflixu

Avatar: The Last Airbender postaje live-action serija na Netflixu

Jedna od najboljih animiranih serija dvijetisućitih postaje live-action serija na Netflixu. Prvi pokušaj, onaj filmski, skoro je u potpunosti uništio karijeru M. Nighta Shyamalana, ali Netflix će pokušati opet i to s originalnim tvorcnima Nickelodeonove serije, Michaelom DiMartinom i Bryanom Konietzkom.

Detalji oko nove adaptacije su zasad šturi i osim činjenice da će sa snimanjem početi sljedeće godine — malo toga znamo. Hoće li to biti opet 1:1 adaptacija animirane serije ili će DiMartino i Konietzko stvarati neke nove priče iz ovog bogatog svemira… ne znamo točno.

Avatar se odvija u svijetu u kojem postoje određeni ljudi s mogućnošću upravljanja elementima: vatre, zemlje, zraka i vode i što na koncu dovodi do velikih sukoba između Nacije vatre i svih drugih. Avatar je legendarni majstor manipuliranja elementima koji može donijeti mir u ratom razorenu zemlju, ali kojeg nitko nije vidio stotinu godina. Njegovo je ime Aang, dolazi iz Nacije gospodara zraka i jaše… leti na letećem bizonu.

Tvorci serije napravili su fantastičan svijet prepun živopisnih animacija, dijaloga, scenarija i sve to posulili ljubavlju prema likovima koji su taj svijet i nastanili. Nekoliko godina nakon The Last Airbendera, Nickelodeon je emitirao i četiri sezone (još i boljeg) spin-offaThe Legend of Korra.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861