Avatar: The Last Airbender dolazi na Netflix ove godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Avatar: The Last Airbender dolazi na Netflix ove godine

Avatar: The Last Airbender dolazi na Netflix ove godine

Netflix još ništa nije odlučio potvrditi, ali vlastita platforma ih odaje. Nakon što je live-action adaptacija najavljena još u rujnu 2018. streaming firma iz Los Gatosa nije komentirala gotovo nikakve novosti vezane za nadolazeću seriju.

Detalji oko nove adaptacije su još uvijek šturi i osim šuškanja da bi snimanje trebalo započeti u veljači — malo toga znamo. Hoće li to biti opet 1:1 adaptacija animirane serije ili će autori originala DiMartino i Konietzko stvarati neke nove priče iz ovog bogatog svemira… ne znamo točno.

Avatar se odvija u svijetu u kojem postoje određeni ljudi s mogućnošću upravljanja elementima: vatre, zemlje, zraka i vode i što na koncu dovodi do velikih sukoba između Nacije vatre i svih drugih. Avatar je legendarni majstor manipuliranja elementima koji može donijeti mir u ratom razorenu zemlju, ali kojeg nitko nije vidio stotinu godina. Njegovo je ime Aang, dolazi iz Nacije gospodara zraka i jaše… leti na letećem bizonu.

Tvorci serije napravili su fantastičan svijet oslikan živopisnim animacijama, duhovitim dijalozima, prvoklasnim scenarijima i sve to posulili ljubavlju prema likovima koji su taj svijet i nastanili. Nekoliko godina nakon The Last Airbendera, Nickelodeon je emitirao i četiri sezone (još i boljeg) spin-offaThe Legend of Korra.

Pročitaj još

Avatar: The Last Airbender trebao bi se pojaviti na Netflixu ove godine.

2020.
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861