Nic Pizzolatto i Matthew McConaughey rade zajedno na novoj seriji za FX – serijala.com
Trenutno čitaš
Nic Pizzolatto i Matthew McConaughey rade zajedno na novoj seriji za FX

Nic Pizzolatto i Matthew McConaughey rade zajedno na novoj seriji za FX

Autor True Detectivea, Nic Pizzolatto, i zvijezda prve sezone iste serije, Matthew McConaughey, ujedinit će snage još jednom u novoj seriji za FX.

Pizzolatto je potpisao novi sveobuhvatni ugovor s Foxom, odnosno Disneyjem, koji će ga neko vrijeme zadržati na mreži koja nam je donijela The Shield, Terrierse, Sons of Anarchy, Justified, Legion i brojne, brojne druge. Što to znači za True Detective i HBO još nije sigurno, ali Home Box Office je zaželio sreću svom bivšem zaposleniku, a u kuloarima se spominje da će mreža prije ili kasnije dovući neke nove ljude za svoju detektivsku antologiju.

U svom prvom projektu za FX Pizzolatto će imati pomoć Matthewa McConaugheyja koji će odigrati glavnu ulogu u Redeemeru, seriji koja prati bivšeg svećenika, danas oronulog zaštitara čija potraga za nestalom djevojkom u Texasu ga vodi kroz brojne korupcijske i kriminalne zavjere. Misterij nestanka djevojke produbljuje se brojnim prevarama i sumnjivim likovima, a prošlost vrlo brzo sustiže glavnog junaka.

Serija je temeljena na romanu “Churchgoer”, autora Patricka Colemana.

Iznimno mi je zadovoljstvo imati priliku ponovno raditi s Matthewom i jako se veselim svim novim projektima za Fox 21 i FX.

Zaključio je Pizzolatto koji je prije True Detectivea u svom televizijskom CV-u imao iskustvo rada na AMC-jevom remakeu The Killinga.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861