Emilio Estevez se vraća trenirati Mighty Duckse u novoj seriji za Disney+ – serijala.com
Trenutno čitaš
Emilio Estevez se vraća trenirati Mighty Duckse u novoj seriji za Disney+

Emilio Estevez se vraća trenirati Mighty Duckse u novoj seriji za Disney+

Disneyjevi algoritmi su odlučili da je vrijeme za povratak u devedesete. The Mighty Ducks, osrednje poznati, ali često prikazivani Disneyjev film iz devedesetih dobiva televizijski nastavak.

Streaming servis je naručio deset polusatnih epizoda koje će pratiti novu generaciju mladih hokejaša, ali i barem jedno poznato lice iz filmske trilogije. CBR prenosi da će Emilio Estevez reprizirati ulogu posrnulog odvjetnika, ali vještog trenera Gordona Bombaya koji mora preuzeti novu generaciju maloljetnih hokejaša.

Osim Gordona Bombaya koji će biti glavni lik nove serije, priča će pratiti trinaestogodišnjaka koji je dobio pedalu u mladoj momčadi Ducksa pa stoga njegova majka i on moraju pronaći novi tim, novog trenera, nove suigrače, a i mjesto na kojem će igrati.

Serija će se snimati od ožujka do lipnja u Vancouveru, a još uvijek ne znamo kada će se pojaviti na Disneyjevim serverima. James Griffiths će režirati svih deset epizoda, a autor originalne trilogije Steven Brill i producent Jordan Kerner sudjelovat će u stvaranju televizijske verzije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861