Inside No. 9 se vraća sljedeći tjedan na BBC – serijala.com
Trenutno čitaš
Inside No. 9 se vraća sljedeći tjedan na BBC

Inside No. 9 se vraća sljedeći tjedan na BBC

Bez mnogo pompe BBC je najavio novu sezonu svoje sjajne serije, Inside No. 9. Britanska televizija na svojim je stranicama samo predstavila raspored emitiranja novih epizoda i tako nimalo glamurozno razveselila obožavatelje.

Inside No. 9 je antologijska serija u sezonama od šest (plus, minus) epizoda u kojoj je svaka epizoda posebna priča. Sve epizode su autorska djela Reecea Shearsmitha i Stevea Pembertona. Autorski dvojac pojavljuje se u (gotovo) svim epizodama, a teme variraju od crne komedije, horora, drame…

Iako kvalitetom i tematikom različita od Black Mirrora s kojim ga se često uspoređuje polusatne epizode ove serije mala su remek-djela. Ukomponirano je nekoliko različitih stilova i žanrova, ne uvijek s najviše uspjeha, ali ton i atmosfera koji vladaju svakom epizodom uvijek su, ako ništa drugo — za strahopoštovanje. Vrlo je teško pisati o Inside no. 9 i ne pokvariti o čemu se tu točno radi (98% prve epizode događa se u jednom ormaru), ali palac gore od nas iako o njoj ne pišemo često. Peta sezona serije stiže 3. veljače.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861