Doctor Who se vraća u listopadu, BBC predstavio novi trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Doctor Who se vraća u listopadu, BBC predstavio novi trailer

Doctor Who se vraća u listopadu, BBC predstavio novi trailer

Prve kadrove nove sezone Doctora Who mogli smo vidjeti u srpnju, na ovogodišnjem Comc-Conu. Dobro, tehnički smo novu doktoricu vidjeli u prošlogodišnjem božićnom specijalu kada smo se oprostili od Petera Capaldija i dočekali Jodie Whittaker.

BBC je danas pripremio drugi službeni trailer za novu sezonu koja će po prvi put od “novih sezona”, dakle od 2005. — biti na nedjeljnom rasporedu. Who je već postao institucija BBC-jeve subote i nadamo se da će ova promjena biti dobra za Chibnallovu seriju. Trinaestog Doktora, odnosno Doktoricu, će od ove jeseni voditi već spomenuti Chris Chibnall, poznat po radu na britanskoj krimi drami Broadchurch, zajedno s Jodie, ali i na nekolicini epizoda Doctora Who i Torchwooda poput “42”, “Power of Three” i “Dinosaurs on a Spaceship”.

Prva epizoda nove sezona nazvana je “The Woman Who Fell to Earth”, a BBC-jev sinopsis kaže:

“Ne dobivamo strance u Sheffieldu. U gradu u Južnom Yorkshireu, Ryanu Sinclairu, Yasmin Khan i Grahamu O’Brienu život će se zauvijek promijeniti. Tajanstvena žena, koja se ne može sjetiti vlastitog imena, pada s noćnog neba. Može li ovaj trojac vjerovati što im tajanstvena žena s neba govori? I može li im pomoći u rješavanju neobičnih događaja koji se odvijaju diljem grada?”

Doctor Who se vraća u nedjelju, 7. listopada na BBC u desetoj sezoni s deset novih epizoda.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861