The Crown: Elizabeth Debicki će utjeloviti princezu Dianu u petoj i šestoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
The Crown: Elizabeth Debicki će utjeloviti princezu Dianu u petoj i šestoj sezoni

The Crown: Elizabeth Debicki će utjeloviti princezu Dianu u petoj i šestoj sezoni

Nakon što je Peter Morgan promijenio mišljenje o tome koliko će mu sezona trebati za ispričati priču o kraljevskoj obitelji u svojoj seriji The Crown — jučer je s Netflixa stigla i službena potvrda da je serija pronašla glumicu koja će utjeloviti princezu Dianu u petoj i šestoj sezoni. Morgan je prije nekoliko mjeseci odlučio kako nema potrebe da serija ide dalje od pete sezone nakon što je u samom startu rekao da će mu trebati šest sezona, a sad se opet predomislio i odlučio da mu treba šest sezona. Kužimo? Kužimo.

The Wrap prenosi kako će Elizabeth Debicki (The Night Manager, Tenet) utjeloviti princezu Dianu u nadolazećim sezonama, a ulogu preuzima od Emme Corrin koja će uskočiti u princezine cipele u četvrtoj sezoni.

The Crown je svoje posljednje epizode emitirao kasno prošle godine, a Netflix je najavio da bi trebali četvrtu sezonu gledati krajem ove godine. Još nikakva službena potvrda nije stigla sa streaming videoteke, ali Morgan i društvo potvrđuju da se snimanje na epizodama pete i šeste sezone neće nastaviti najranije prije lipnja sljedeće godine. To znači da će pauza nakon četvrte sezone biti poduža i da se nove epizode neće emitirati prije 2022.

Elizabeth Debicki tako se pridružuje Imeldi Staunton koja će preuzeti ulogu kraljice od Olivije Coleman. Lesley Manville odigrat će princezu Margaret (ulogu trenutno igra Helena Bonham Carter), a Jonathan Pryce šepurit će se uokolo kao princ Philip (Tobias Menzies ulogu igra u trećoj i četvrtoj sezoni).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861