Mračni triler Glava (The Head) obilježava početak zime na Pickbox NOW! – serijala.com
Trenutno čitaš
Mračni triler Glava (The Head) obilježava početak zime na Pickbox NOW!

Mračni triler Glava (The Head) obilježava početak zime na Pickbox NOW!

Glava (The Head) jedna je od onih serija koje će oduševiti sve ljubitelje napetih i neočekivanih zapleta. Ova psihološka drama s razlogom je postala najveći uspjeh jedne od vodećih europskih produkcijskih kuća Mediapro Studio, a prema časopisu Variety riječ je o jednoj od najboljih međunarodnih serija u 2022. godini. Odlična glumačka postava stvorila je napetost trenucima neznanja, stavljajući gledatelje u položaj da otkrivaju istinu očima pojedinih likova i njihovih sjećanja.

Prva sezona već je dostupna na streaming-servisu Pickbox NOW, a druga će se premijerno početi prikazivati 10. studenoga.

KAKO PREŽIVJETI ZIMU NA ANTARKTICI?

Radnja serije prati tim znanstvenika koji odluči provesti zimu na Antarktici, no tragično strada pod sumnjivim okolnostima. Jedina preživjela osoba mlada je liječnica Maggie, ali ona nema nikakvih sjećanja. Drugi dio tima pokušava razotkriti što se dogodilo i pratiti tragove ubojice. Ubrzo postaje jasno da samo jedan čovjek može doći do istine, zapovjednik Johan Berg.

GLUMAČKA POSTAVA IZ CIJELOG SVIJETA

Glumačka postava iz cijeloga svijeta uključuje Álvara Mortea, zvijezdu španjolske serije La Casa de Papel, kao Ramona Lazara, Johna Lyncha kao doktora Arthura Wildea i Katharine O’Donnelly kao doktoricu Maggie Mitchell. Kako bi serija dala svježu perspektivu novom poglavlju, u drugoj sezoni serije glumačkoj postavi pridružuje se 20 novih glumaca iz deset različitih zemlja.

Jorge Dorado, koji se vraća kao redatelj serije, ističe kako nova sezona dublje istražuje likove, a  djelomično je snimljena na stvarnom teretnom brodu dugom 150 metara, smještenom u tenerifskoj luci.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861