Netflix: Luke Cage na ljeto, a Lost in Space za mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: Luke Cage na ljeto, a Lost in Space za mjesec dana

Netflix: Luke Cage na ljeto, a Lost in Space za mjesec dana

Marvelove serije jašu dalje na Netflixu. U petak, nakon skoro tri godine, stiže trinaest epizoda druge sezone Jessice Jones, a Netflix je već najavio i novu sezonu Lukea Cagea. Variety javlja kako će nova sezona biti dostupna od 22. lipnja.

Luke Cage je prvi put predstavljen u prvoj sezoni Jessice Jones krajem 2015. gdje je Mike Colter odradio Lukeovu priču u grubim crtama, dok u vlastitoj seriji stavlja fokus na sebe i borbu protiv negativaca Harlema.

https://www.youtube.com/watch?v=FU4Xn__5Qjg

Zanimljivije vijesti dolaze u obliku drugog trailera sa streaming platforme. Lost in Space je nadolazeća američka znanstveno-fantastična serija temeljena na istoimenom filmu s Mattom LeBlancom iz 1998. koji je pak temeljen na istoimenoj seriji iz 1965. godine. Nova serija prati pustolovine obitelji kolonizatora-pionira čiji je svemirski brod skrenuo s kursa. Seriju su napisali Matt Sazama i Burk Sharpless, najpoznatiji po prošlogodišnjim “Power Rangersima”.

Prva sezona serije imat će deset epizoda, a ako je suditi po traileru – Netflix je uložio jednu pravu gomiletinu vrijednosnih papirića. Showrunner prve sezone je Zack Estrin (Prison Break, Tru Calling), a glavne uloge pripale su Tobyju Stephensu, Molly Parker, Ignaciu Serricchiou, Taylor Russell, Maxwellu Jenkinsu i Parker Posey. Serija je svoje putovanje prema ekranu započela još u listopadu 2014., a službeno je naručena 2016. Prva sezona moći će se gledati od 13. travnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861