Netflix počastio gledatelje novim trailerima za You i Lost in Space – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix počastio gledatelje novim trailerima za You i Lost in Space

Netflix počastio gledatelje novim trailerima za You i Lost in Space

Prošlog mjeseca Netflix je potvrdio da se You vraća u prosincu, a danas je službeno predstavljen i prvi teaser za novu sezonu. Nakon što je Lifetime otkazao seriju — You je svoj drugi život dobila na Netflixu koji je rekao “hvala Lifetime, mi ćemo ovu seriju pretvoriti u hit i nastavit ćemo emitiranje.”

U središtu radnje je knjižničar Joe Goldberg (Penn Badgley), naizgled miran muškarac koji slobodno vrijeme voli provoditi u društvu svojih omiljenih knjiga te se brinuti za dječaka Paca (Luca Padovan) iz susjednog stana koji živi u strahu od svog nasilnog oca. Jednog dana, u knjižaru ulazi Guinevere Beck (Elizabeth Lail), nasmijana vedra studentica čiji je san postati spisateljica, a Joe istog trenutka analizira svaki njezin pokret i pročita njene namjere kao otvorenu knjigu. Već prvom scenom, njihovim prvim susretom, otkrivamo da Joe nije toliko nevin i savršen kakvim se predstavlja te da se iza maske neodoljivog sigurnog dečka krije nimalo suptilni psihopatski stalker.

Izvršna producentica Sera Gamble potvrdila je da se serija iz New Yorka seli u Los Angeles. Victoria Pedretti pridružuje se glumačkoj postavi u novoj sezoni. You, druga sezona, Netflix — 26. prosinca.

Lost in Space pak prati pustolovine obitelji kolonizatora-pionira čiji je svemirski brod skrenuo s kursa. Seriju su napisali Matt Sazama i Burk Sharpless, najpoznatiji po rebootu “Power Rangersa”. Serija je temeljena na istoimenom filmu s Mattom LeBlancom iz 1998. koji je pak temeljen na istoimenoj seriji iz 1965. godine. Druga sezona stiže na Netflix 24. prosinca.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861