Netflix počastio gledatelje novim trailerima za You i Lost in Space – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix počastio gledatelje novim trailerima za You i Lost in Space

Netflix počastio gledatelje novim trailerima za You i Lost in Space

Prošlog mjeseca Netflix je potvrdio da se You vraća u prosincu, a danas je službeno predstavljen i prvi teaser za novu sezonu. Nakon što je Lifetime otkazao seriju — You je svoj drugi život dobila na Netflixu koji je rekao “hvala Lifetime, mi ćemo ovu seriju pretvoriti u hit i nastavit ćemo emitiranje.”

U središtu radnje je knjižničar Joe Goldberg (Penn Badgley), naizgled miran muškarac koji slobodno vrijeme voli provoditi u društvu svojih omiljenih knjiga te se brinuti za dječaka Paca (Luca Padovan) iz susjednog stana koji živi u strahu od svog nasilnog oca. Jednog dana, u knjižaru ulazi Guinevere Beck (Elizabeth Lail), nasmijana vedra studentica čiji je san postati spisateljica, a Joe istog trenutka analizira svaki njezin pokret i pročita njene namjere kao otvorenu knjigu. Već prvom scenom, njihovim prvim susretom, otkrivamo da Joe nije toliko nevin i savršen kakvim se predstavlja te da se iza maske neodoljivog sigurnog dečka krije nimalo suptilni psihopatski stalker.

Izvršna producentica Sera Gamble potvrdila je da se serija iz New Yorka seli u Los Angeles. Victoria Pedretti pridružuje se glumačkoj postavi u novoj sezoni. You, druga sezona, Netflix — 26. prosinca.

Lost in Space pak prati pustolovine obitelji kolonizatora-pionira čiji je svemirski brod skrenuo s kursa. Seriju su napisali Matt Sazama i Burk Sharpless, najpoznatiji po rebootu “Power Rangersa”. Serija je temeljena na istoimenom filmu s Mattom LeBlancom iz 1998. koji je pak temeljen na istoimenoj seriji iz 1965. godine. Druga sezona stiže na Netflix 24. prosinca.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861