Netflix: You se vraća krajem godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: You se vraća krajem godine

Netflix: You se vraća krajem godine

Lifetimeov prošlogodišnji hit vraća se s drugom sezonom u prosincu. TVLine piše kako će serija svoju premijeru imati u četvrtak 26. prosinca na Netflixu. Nakon što je Lifetime otkazao seriju — You je svoj drugi život dobila na Netflixu koji je rekao “hvala Lifetime, mi ćemo ovu seriju pretvoriti u hit i nastavit ćemo emitiranje.”

U središtu radnje je knjižničar Joe Goldberg (Penn Badgley), miran dečko koji slobodno vrijeme voli provoditi u društvu svojih omiljenih knjiga te se brinuti za dječaka Paca (Luca Padovan) iz susjednog stana koji živi u strahu od svog nasilnog oca. Idealni boyfriend material.

Jednog dana, u knjižaru ulazi Guinevere Beck (Elizabeth Lail), nasmijana vedra studentica čiji je san postati spisateljica, a Joe istog trenutka analizira svaki njezin pokret i pročita njene namjere kao otvorenu knjigu. Već prvom scenom, njihovim prvim susretom, otkrivamo da Joe nije toliko nevin i savršen kakvim se predstavlja te da se iza maske neodoljivog sigurnog dečka krije nimalo suptilni psihopatski stalker.

Ako ste pogledali prvu sezonu do kraja… pa onda znate kako ta priča završava, a izvršna producentica Sera Gamble potvrđuje da se serija iz New Yorka seli u Los Angeles. Victoria Pedretti pridružuje se glumačkoj postavi u novoj sezoni. You, druga sezona, Netflix — 26. prosinca.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861