Dok ih smrt ne rastavi — Netflix predstavio trailer za treću sezonu svoje serije “You” – serijala.com
Trenutno čitaš
Dok ih smrt ne rastavi — Netflix predstavio trailer za treću sezonu svoje serije “You”

Dok ih smrt ne rastavi — Netflix predstavio trailer za treću sezonu svoje serije “You”

Samo nešto manje od mjesec dana prije premijere treće sezone svoje dramske serije You, Netflix je pripremio intenzivni novi trailer koji bi trebao pripremiti gledatelje za nove avanture ubojice, psihopata i nedavno oženjenog oca, Joea (Penn Badgley). Treća sezona bit će spremna za bingeanje od petka 15. listopada. Druga sezona svoju je premijeru imala prije skoro dvije godine.

Podsjetimo, You se pojavio u jesen 2018. na Lifetimeu u tradicionalnom linearnom obliku serije koja se emitira jednom tjedno, ali serija je popularnost stekla kad je Netflix preuzeo prvu sezonu. Nakon kratke kampanje i velike popularnosti na svojim serverima Netflix je odlučio naručiti drugu sezonu koja se pojavila u blagdansko vrijeme 2019.

Druga sezona serije pratila je selidbu glavnog (anti)junaka iz New Yorka u Los Angeles i nove poremećene avanture sociopatskog stalkera Joea i njegovih problema sa ženama. Treća sezona pratit će Joea i njegovu ženu Love s kojom sada ima sina i s kojima će pokušati voditi normalni život u predgrađu. Deset epizoda je naručeno za nadolazeću sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861