Trailer: Luke Cage dobiva svoju seriju krajem rujna – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Luke Cage dobiva svoju seriju krajem rujna

Trailer: Luke Cage dobiva svoju seriju krajem rujna

Na prvom danu 49. Comic Cona u San Diegu, Netflix je imao panel vezan za svoje trenutne i nadolazeće Marvelove serije. Osim trailera za novog Lukea Cagea za nešto više od dva mjeseca, pružili su nam i uvid u Iron Fista i zajedničke Defenderse, ali s okvirnim datumom premijere tijekom sljedeće godine.

Luke Cage je prvi put predstavljen u prvoj sezoni Jessice Jones krajem prošle godine gdje je Mike Colter odradio Lukeovu priču u grubim crtama, dok u vlastitoj seriji stavlja fokus na sebe i borbu protiv negativaca Harlema. Njegova serija će imati 13 epizoda s premijerom 30. rujna, a zasad je poznato da će samo Rosario Dawson reprizirati svoju ulogu medicinske sestre Claire Temple, kao što je radila u prethodnim dvjema serijama. Ulogu glavnog negativca sezone je dobio Mahershala Ali (House of Cards) koji je svog Cottonmoutha opisao kao “Godfather-type villain”.

https://www.youtube.com/watch?v=Ymw5uvViqPU

Četiri mjeseca nakon premijere druge sezone svog kritički hvaljenog Daredevila, mreža je obnovila seriju za treću sezonu sa još neodređenim datumom. Ranije ove godine je obnovljena i Jessica Jones koja se nije uspjela uklopiti u ovogodišnji raspored serija pa je druga sezona još uvijek na čekanju.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861