Prvi traileri: Iron Fist i Defendersi se pridružuju superherojima na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi traileri: Iron Fist i Defendersi se pridružuju superherojima na Netflixu

Prvi traileri: Iron Fist i Defendersi se pridružuju superherojima na Netflixu

Nakon Lukea Cagea, Netflix za 2017. najavljuje dvije nove Marvelove serije Iron Fist i The Defenders. Za ulogu zadnjeg superheroja po redu je ranije ove godine odabran Finn Jones (Game of Thrones) koji svog lika opisuje kao budističkog redovnika koji je tijekom svog dugogodišnjeg nestanka savladao kung-fu i stekao mogućnost sazivanja moći Iron Fista.

Očekuje nas puno budističke i istočnjačke filozofije povezane s meditacijom što daje određenu protutežu likovima poput Jessice Jones i Lukea Cagea koji su svoje moći stekli kao neuspjeli eksperimenti. Od poznatijih glumaca se pojavljuju Jessica Henwick (Game of Thrones), David Wenham (Lord of the Rings) i Jessica Stroup (90210), dok bi Carrie-Anne Moss mogla reprizirati svoju ulogu odvjetnice Jeri Hogarth.

Posljednji na redu od novih superherojskih serija na Neflixu su Defendersi koji bi u osam epizoda trebali ujediniti četiri prethodno predstavljena superheroja — Daredevila, Jessicu Jones, Lukea Cagea i Iron Fista– protiv zajedničke prijetnje.

https://www.youtube.com/watch?v=wBZtM8q2Z1g

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861