Iron Fist dobio drugu sezonu, The Defenders novi trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Iron Fist dobio drugu sezonu, The Defenders novi trailer

Iron Fist dobio drugu sezonu, The Defenders novi trailer

Ostalo je nešto manje od mjesec dana do premijere novog zajedničkog projekta Netflixa i Marvela – The Defendersa, a na Comic Conu je prikazan najnoviji trailer koji objedinjuje skoro pa sve likove iz prethodnih Netflixovih superherojskih adaptacija.

The Defendersi će objedinjavati sva četiri dosad predstavljena superheroja – Daredevila, Jessicu Jones, Lukea Cagea i Iron Fista – koji će se zajedničkim snagama boriti protiv zajedničkog neprijatelja koji prijeti New Yorku. Prema traileru, možemo očekivati povratak Daredevilovog učitelja Sticka, kao i njegove učenice Elektre, ali i mnoge druge sporedne junake. Premijera je 18. kolovoza, a prva sezona će imati osam epizoda.

https://www.youtube.com/watch?v=D_6J9BqgonU

Najkasnije predstavljen superheroj, Iron Fist, je ovog ožujka imao svoju razočaravajuću premijeru, no unatoč tome, Netflix je naručio drugu sezonu od 13 epizoda. Nikakvi detalji još nisu poznati, osim bitne uloge Simone Missic, poznate po svom angažmanu u prošlogodišnjem Lukeu Cageu. Što se tiče ostalih adaptacija, Daredevil već ima narudžbu za treću sezonu, dok se Jessica Jones i Luke Cage vraćaju u drugoj sezoni, no nikakvi okvirni datumi još nisu objavljeni.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861