Trailer: Iron Fist, posljednja serija prije Defendersa, uskoro na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Iron Fist, posljednja serija prije Defendersa, uskoro na Netflixu

Trailer: Iron Fist, posljednja serija prije Defendersa, uskoro na Netflixu

Nakon velikog uspjeha Daredevila, Jessice Jones te nedavno emitiranog Lukea Cagea, dolazi zadnji superheroj po redu na Netflixu, Iron Fist. Za ulogu je prošle godine odabran Finn Jones (Game of Thrones) koji svog lika opisuje kao budističkog redovnika koji je tijekom svog dugogodišnjeg nestanka savladao kung-fu i stekao mogućnost sazivanja moći Iron Fista.

Očekuje nas puno budističke i istočnjačke filozofije povezane s meditacijom što daje određenu protutežu likovima poput Jessice Jones i Lukea Cagea koji su svoje moći stekli kao neuspjeli eksperimenti. Od poznatijih glumaca se pojavljuju Jessica Henwick (Game of Thrones), David Wenham (Lord of the Rings) i Jessica Stroup (90210), dok će Carrie-Anne Moss reprizirati svoju ulogu odvjetnice Jeri Hogarth.

Iron Fist je posljedni dodatak Marvelovim herojima na Netflixu prije ujedinjavanja za Defenderse, koji bi trebali doći kasnije ove godine. Iron Fist dolazi 17. ožujka.

Komentari (1)
  • Los casting glavnog glumca i joy. Lose scene borbe. Los scenarij. Uzasno napisan lik fista, nisam upoznat sa strilom ali nemoguce da je ovoliko iritantan i dosadan. Da ne znam nikad ne bi rekao da jje to ispalo iz iste vrece ko daredevil i j.jones. blizi je dosadnom ,preglumljenom i pateticnom flashu

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861