The OA će doplesati na Netflix za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The OA će doplesati na Netflix za drugu sezonu

The OA će doplesati na Netflix za drugu sezonu

Netflix je obnovio The OA za drugu sezonu koja će se pojaviti najvjerojatnije krajem ove ili početkom sljedeće godine. Serija je svoju misterioznu premijeru imala krajem prošle godine.

Brit Marling glumi Prairie Johnson, mladu slijepu ženu koja se vraća u rodni grad nakon neobjašnjivih sedam godina izbivanja. Osim što joj se vid vratio – odbija govoriti o svom nestanku sa svima, osim četvero tinejdžera i njihovim učiteljem u srednjoj školi. Njena nevjerojatna priča uključuje bivše identitete, otmicu i transdimenzionalna putovanja, tajne misije i ostale gluposti.

Kritika je bila podijeljena, a gledatelji nešto pozitivnijeg pogleda na prvu sezonu, ali ako ste upoznati s radom Brit Marling – pretpostavljam kako znate što vas očekuje. Prva sezona ima osam epizoda, a osim same obavijesti za obnovu – seriju baš i ne možemo preporučiti.

4 komentara
  • seriju bas i mogu preporuciti. OK, nije mozda za svakoga ali daleko od toga da nije za preporuciti.

  • Pseudointelektualna serija, namijenjenima ljubiteljima mistike, new agea i sličnih stvari. Onima koji to nisu, ova serija može biti bolno i razočaravajuće iskustvo, pogotovo ako uslijed upornosti (jer joj žele dati šansu) odgledaju sezonu do kraja.

  • Zanimljiva serija. Radnjom i senzibilitetom različita od većine toga što se trenutno snima. Preporučam.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861