Netflix: Orange is The New Black, House of Cards, Stranger Things, Love… – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: Orange is The New Black, House of Cards, Stranger Things, Love…

Netflix: Orange is The New Black, House of Cards, Stranger Things, Love…

Prije same premijere druge sezone Lovea, Netflix je obnovio seriju i za treću sezonu. Judd Apatow i Paul Rust ostaju kao izvršni producenti, a Rust i Jacobs će i dalje imati glavne uloge. Druga sezona dolazi 10. ožujka.

Peta sezona zatvorske drame Orange is The New Black dolazi 9. lipnja. Orange je već ranije obnovljen i za šestu i sedmu sezonu do 2019. godine, a njezina autorica Jenji Kohan nastavlja raditi na seriji.

Anne je adaptacija romana Lucy Maud Montgomery o sirotoj djevojci jake volje (Anne), koja odlazi živjeti sa starijim bratom i sestrom. Šarmantna Anne ostavlja pozitivan dojam na brata i sestru i cijelu svoju okolinu. Osam epizoda, premijera 12. svibnja.

Treća sezona odlične kulinarske emisije, Chef’s Table – od 17. veljače dostupna za streaming.

Entertainment Weekly je malo popričao sa zvijezdama Stranger Things, koji se vraća 31. listopada. Novi broj krasi i odlična naslovnica.

Patricia Clarkson (Maze Runner: The Scorch Trials) i Campbell Scott (The Amazing Spider-Man) pridružit će se petoj sezoni House of Cards, a Michael C. Hall (Dexter) i Jody Balfour (Bomb Girls) utjelovit će Johna i Jackie Kennedy u drugoj sezoni The Crown. House of Cards se vraća 30. svibnja, a druga sezona The Crown još nema datum premijere.

 

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861