Netflix otkazao The OA nakon dvije sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix otkazao The OA nakon dvije sezone

Netflix otkazao The OA nakon dvije sezone

Na drugu sezonu Netflixove “spekulativne fikcije” smo čekali nešto više od dvije godine, a streaming servis je čekao četiri mjeseca od premijere novih epizoda da u konačnici otkaže seriju.

The OA je bila jedna od onih serija koja nas je tjerala na razmišljanje, ali više o tome vrijedi li razmišljati o nečemu nadzemaljskom u ovoj seriji ili je sve samo neki veliki nered u kojem tražimo nama poznate oblike. U svoje dvije sezone je bila priča koja je više ovisila o mašti gledatelja i koliko smo si mi sami spremni rastumačiti ovo čudesno spiritualno putovanje kroz dimenzije, nego što je sama davala eksplicitne odgovore.

Kako god, vodeća Brit Marling se dobrano isplakala nakon što je čula tužne vijesti o otkazivanju te o tome napisala podužu poruku na Instagramu (jer izgleda nikad nije čula za Twitter). Netflix je na cijelu seriju jako ponosan te se veseli budućoj suradnji s autorima.

Brit Marling je utjelovila Prairie Johnson, mladu slijepu ženu koja se vratila u rodni grad nakon neobjašnjivih sedam godina izbivanja. Osim što joj se vid vratio — Prairie je odbijala govoriti o svom nestanku sa svima, osim četvero tinejdžera i njihovom učiteljicom u srednjoj školi. Njena nevjerojatna priča uključuje bivše identitete, otmicu i transdimenzionalna putovanja, tajne misije, Ruse, interpretativni ples i razna druga sra… suluda baljezganja.
https://www.instagram.com/p/B0ykCdLJYD5/

2 komentara
  • Ima li smisla gledati seriju s obzirom da je otkazana nakon 2.sezone? pretpostavljam da nema nikakvog zavrsetka s krajem 2.sezone?

  • @Teo Ima, serija je odlična, posebno druga sezona. Ovaj recenzator je očito apsolutni mainstream sucker.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861