Trailer: The OA se nakon dvije godine vraća za manje od mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The OA se nakon dvije godine vraća za manje od mjesec dana

Trailer: The OA se nakon dvije godine vraća za manje od mjesec dana

Nevjerojatno da je trebalo više od dvije godine, ali nevjerojatno je i da je The OA uopće zaradila drugu sezonu. Brit Marling je utjelovila Prairie Johnson, mladu slijepu ženu koja se vratila u rodni grad nakon neobjašnjivih sedam godina izbivanja.

Osim što joj se vid vratio — Prairie je odbijala govoriti o svom nestanku sa svima, osim četvero tinejdžera i njihovim učiteljem u srednjoj školi. Njena nevjerojatna priča uključuje bivše identitete, otmicu i transdimenzionalna putovanja, tajne misije, Ruse, interpretativni ples i razna druga sra… suluda baljezganja.

Pretencioznost je ovdje na vrhuncu jer Marling i njen koautor Zal Batmanglij ne zovu nove epizode “druga sezona” već “The OA: Drugi dio” jer zašto ne zabrazditi u potpunosti. Dvojac vam savjetuje da svakako pogledate prvu sezonu, pardon “Prvi dio”, opet jer će se nove epizode nastavljati izravno na konce priče ostavljene prije više od dvije godine. Ako ništa drugo — The OA nam je bar donijela jednu od najboljih scena u posljednjih nekoliko godina televizije.

The OA se vraća 22. ožujka.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861