Iron Fist zaradio pedalu od Netflixa, Danny Rand će se možda pojaviti tu i tamo u MCU-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Iron Fist zaradio pedalu od Netflixa, Danny Rand će se možda pojaviti tu i tamo u MCU-u

Iron Fist zaradio pedalu od Netflixa, Danny Rand će se možda pojaviti tu i tamo u MCU-u

Najgora Netflixova i Disneyeva serija sa superherojima, Iron Fist, zaradila je rijetko viđeno otkazivanje od strane popularnog streaming servisa. Nakon katastrofalne prve sezone pod bijednom showrunnerskom palicom Scotta Bucka i kržljave mini-serije The Defenders, Danny Rand i društvo više neće imati vlastiti poligon na Netflixu.

U priopćenju za medije Disney i Netflix su se zahvalili svima koji su radili na samoj seriji, ali čak i nakon nešto boljih kritika druge sezone — Iron Fist se više neće šaketati na malim ekranima. Iako daleko od neke službene potvrde, Netflix je najavio kako ovo nije kraj Dannyja Randa i Colleen Wing u televizijskom MCU-u i ne baš odvažno polupotvrdio kako bi se Rand i Wing mogli pojaviti tu i tamo u drugim serijama.

Netflix i Marvel su tako ostali na četiri serije — Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Punisher — koji će se (najvjerojatnije) i dalje proizvoditi bez obzira na jučerašnje otkazivanje Iron Fista. Disney u planu ima predstaviti svoju streaming uslugu i mogao bi povući svoje serije s Netflixa, ali zasada o tome svi još šute. Bilo kako bilo, treća sezona Daredevila svoju premijeru ima sljedeći tjedan, u petak, 19. listopada.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861